• Voorkamer Administratie en Advies Lieshoutseweg 29 5735 BA Aarle-Rixtel
  • 06-81211182
  • gerard@voorkamer-administratie.nl
Gerard van Dijk

Innovatief en duurzaam bezig!

DE INNOVATIEVE ONDERNEMER

WBSO

Werkt u regelmatig aan technische vernieuwingen binnen uw onderneming? Mogelijk kunt u beroep doen op de subsidieregeling WBSO. Moeilijk? Helemaal niet. Als u kunt onderbouwen waarom dat wat u doet voor u (technisch) nieuw is, zorg ik ervoor dat u zo min mogelijk last heeft van de bureaucratie die gepaard gaat met een WBSO-aanvraag.


ENERGIEBESPARING/MILIEU-TECHNIEK
Gaat u binnen uw onderneming investeren in nieuwe milieuvriendelijke of energiebesparende bedrijfsmiddelen of -technieken. Mogelijk komt u in aanmerking voor subsidie. Via rechtstreekse uitbetaling (ISDE) of door beperking van uw belastingafdracht (MIA/EIA). Ik inventariseer uw mogelijkheden en verzorg/begeleid de aanvragen.

DE DUURZAME PARTICULIER

ISDE
Maar ook als u als particulier investeert in een warmtepomp, zonneboiler, of, zolang dat nog duurt, een pelletkachel of biomassaketel, help ik u graag bij een subsidieaanvraag ISDE.


BTW ZONNEPANELEN
En natuurlijk kan ik ook ondersteuning bieden bij het terugvragen van btw voor uw “particuliere” zonnepanelen. Weliswaar wat bewerkelijker geworden, maar nog steeds mogelijk. Wel is een goede "Kosten-Baten-Analyse" met betrekking tot deze BTW aan te raden!