• Voorkamer Administratie en Advies Lieshoutseweg 29 5735 BA Aarle-Rixtel
  • 06-81211182
  • gerard@voorkamer-administratie.nl
Gerard van Dijk

De naam "Voorkamer"

Het begon als een grap: mijn vrouw zei me: “Wil je de koffie in administratiekantoor Voorkamer?”

Maar eigenlijk vind ik het steeds meer een naam die precies weergeeft hoe ik wil werken en me presenteren: Ik werk vanuit thuis alwaar ik onze voorkamer heb ingericht als mijn werkruimte. Ik ben er van overtuigd dat de meeste ondernemers in mijn doelgroep het meest efficiënt door één persoon bediend kunnen worden voor administratieve en fiscale ondersteuning. Werk wordt vrijwel altijd met behulp van internet gedaan en daarmee is de werkplek minder relevant. Dat kan zijn op uw locatie of in mijn "Voorkamer". Raadplegen van relevante kennis geschied ook via internet, bij de belastingdienst, andere overheidsorganen, of de vaktechnische hulp- en adviesbronnen waar ik op geabonneerd ben.

Er is niet meer nodig dan een bureau, een goede ICT-omgeving en iemand die er effectief mee omgaat en de nodige kennis heeft. En dat past allemaal prima bij mij in de "Voorkamer". Met mezelf en mijn notebook heeft u dezelfde faciliteiten ook op uw locatie.

Het tegenovergestelde van een Voorkamer is een achterkamertje. Ik heb niets met achterkamertjesgedoe. Ik sta voor transparant werken, afspraken nakomen, regels naleven maar daarbij niet overdrijven waardoor eenieder, zeker niet te veel, maar wel de juiste belasting afdraagt.

Uiteraard is er in de "Voorkamer" ook ruimte en gelegenheid om uw zaken, met een kop koffie of thee, met u te bespreken. In vertrouwen, met aandacht voor u.

vanuit thuis

één persoon


of op uw locatie

actuele kennis direct toegepast

 

 

 

geen gesjoemel
transparant en fair
regels naleven, niet overdrijven


wederzijds vertrouwen

Komt u op de koffie?
Gerard van Dijk