• Voorkamer Administratie en Advies Lieshoutseweg 29 5735 BA Aarle-Rixtel
  • 06-81211182
  • gerard@voorkamer-administratie.nl
Gerard van Dijk

Missie

Ik wil MKB-ondernemers en particulieren ondersteunen door de verzorging van hun administratie en/of aangiften en aanverwant werk/advies, in de ruimste zin van het woord. Op basis van zelfstandigheid, met klant- en vakkennis doe ik dat op een efficiënte wijze voor de ondernemer. Deze ondernemer weet onze samenwerking te waarderen en dát zorgt voor voldoening en plezier in het werk.
Met wederzijdse tevredenheid jarenlang samenwerken.

efficiënt
waardering
plezier in het werk

Motivatie

In tientallen jaren ervaring bij een administratie- en accountantsbureau heb ik vele ondernemers en particulieren met veel plezier geholpen bij de verzorging van hun financiele administratie, de belastingaangiften, verzorging van subsidieaanvragen, en geholpen bij vraagstukken betreffende bedrijfsoverdracht, financiering, overdracht van vermogen naar hun kinderen, et cetera.

Dat heb ik jarenlang met een grote mate van zelfstandigheid gedaan. De diversiteit van de vraag om ondersteuning, informatie en advies, de steeds wijzigende regelgeving, sommigen zien het als belastend. Voor mij maakt dat het vak juist uitdagend en betekenisvol!

De accountant moet dealen met toenemende regeldruk, op basis van de wet of beroepsregelgeving, Dit verplicht hem jaarlijks extra werkzaamheden te verrichten.

Daarnaast zie je in het vakgebied een steeds verdergaande specialisatie. Een specialisatie die misschien voor grote ondernemingen, met internationale vertakkingen en tientallen bv's, zinvol is.

Klein ingedeeld: mijn grote aandacht

Voor kleine ondernemingen (< 50 personeelsleden, < 12 miljoen omzet, < 6 miljoen bezit, dus wat is klein?) zorgen beide ontwikkelingen voor een mindere kosten-effectiviteit, vertraging in de voortgang van het werk en belemmering in de omgang met je klanten.

Dat past niet bij de dienstverlening zoals ik deze aan het MKB wil blijven geven: Ik wil náást de ondernemer staan en het gewoonweg allemaal blijven weten én vooral ook doen!
Met behoud van het inhoudelijk hoogstaande niveau én met plezier in het werk. Daarom heb ik gekozen mijn eigen administratie- en adviespraktijk op te starten:

 

"Voorkamer".